Новий Infiniti QX50 відсвяткує прем’єру в Лос-Анджелесі

Новый Infiniti QX50 отпразднует премьеру в Лос-Анджелесе

Паркетник розвиває концепцію Powerful Elegance («потужної елегантності»), впроваджену Альфонсо Альбайсой і втілену в оновленому флагмані Infiniti QX80.

Я
японці пообіцяли представити 28 листопада, незадовго до відкриття виставки LA Auto Show, «абсолютно нову модель» з небаченими колись технологіями, відмінним дизайном та кращим в класі внутрішнім простором. Ім’я новачка не названо, хоча зрозуміло: мова йде про кросовер Infiniti QX50 другого покоління, який віщували цілих два концепти, а навесні прототип навіть був помічений в Москві.

Новый Infiniti QX50 отпразднует премьеру в Лос-Анджелесе

Зліва — січневий QX50 concept, показаний у Детройті. Праворуч — знімок передсерійної машини, зроблений фотошпигуни у вересні поряд з греблею Гувера в США.

На новому «ку-ікса» публіка очікує побачити революційний турбомотор VC-Turbo і просунутий автопілот, а ми чекаємо модель в Росії, де справи у марки Infiniti йдуть непогано. За підсумками десяти місяців реалізовано 4254 автомобіля, на 15% більше, ніж за аналогічний період 2016 року. Кросовер QX50, що пропонується за цінами від 2 215 000 рублів, знайшов 1208 покупців (+72%).