Кросовер Brilliance V6 прибуде в Росію не скоро

Кроссовер Brilliance V6 прибудет в Россию не скоро

Новачок буде грати в середньорозмірної лізі, де присутні, наприклад, Mitsubishi Outlander і Skoda Kodiaq. Довжина машини — 4620 мм, ширина — 1922, висота — 1734, колісна база — 2725 мм.

У
пропонується в Росії паркетника Brilliance V5 у Китаї з’явився старший, але ще не великий брат. Таким незабаром стане семимісний позашляховик V7, а наразі на арену вийшов «ве-шостий», представлений на виставці в Гуанчжоу під брендом Zhonghua (це тамтешній аналог Brilliance). Доведеться відразу розчарувати тих, хто очікував побачити під капотом моделі V6 двигун V6. На жаль, там стоїть «турбочетвірка» 1.5 потужністю 150 л. с. Альтернативи у неї немає, зате є вибір аж з трьох коробок передач: шестиступінчастою «механіка», «автомат» і семідіапазонний «робот».

Кроссовер Brilliance V6 прибудет в Россию не скоро

Якщо в образі ввижаються баварські мотиви, знайте, це неспроста: у BMW і Brilliance в КНР діє спільне підприємство. Китайці кажуть, що над проектами V6 і V7 працювали понад 200 німецьких фахівців.

Кроссовер Brilliance V6 прибудет в Россию не скоро

Головна гордість в салоні — мультимедійна система з новою операційною системою BriAir. Центр розпізнає голосові команди на 20 китайських діалектах, а персональний асистент — «більш інтелектуальний», ніж Siri від Apple.

Ціни ще не оголошені, оскільки продажі почнуться в грудні. Російський офіс Brilliance повідомив Драйву, що сподівається отримати добро від штаб-квартири на поставку «шістки» в нашу країну, однак сертифікація займе мінімум півтора року. До речі, у моделі V5 у серпні з’явилася версія з турбомотором 1.5 (143 к. с., 220 Н•м), тільки цінник у неї нещадний — від 1 049 000 рублів, тоді як модифікація з «атмосферником» 1.6 (110 л. с., 151 Н•м) в самому топі варто 797 900.