Комплектації кросовера Mitsubishi Outlander стали багатшими

Комплектации кроссовера Mitsubishi Outlander стали богаче

Outlander залишається найпопулярнішою моделлю Mitsu в нашій країні. З початку року по кінець жовтня продано 13 140 машин — на 45% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2016-го.

Р
оссийский офіс Mitsubishi переглянув комплектації Аутлендера: в базову версію Inform додано аудіосистема, а в дорогому варіанті Instyle медіацентр Display Auto замінений на більш просунутий комплекс Mitsubishi Connect з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto. При цьому ціни залишилися колишніми — 1 499 000 і 1 859 990 рублів відповідно. Крім того, рівно посередині прайс-листа з’явилося нове виконання Intense+ за 1 779 990, яке, ймовірно, стане одним з найбільш затребуваних.

Комплектации кроссовера Mitsubishi Outlander стали богаче

Продажі марки Mitsubishi за підсумками 10 місяців зросли на 23%. За цей час до нас повернулися моделі ASX і Pajero, непоганим попитом користується Pajero Sport (тільки в жовтні реалізована 751 машина).

Версія Intense+ майже дослівно повторює наступну комплектацію Instyle, але тут тканинний салон і немає електричних регулювань сидінь, зате ціна на 80 тисяч нижче. А мова йде про зібраному в Калузі повноприводному кросовері з бензиновим мотором 2.0 (146 к. с., 196 Н•м), варіатором, сім’ю подушками безпеки, круїз-контролем, двозонним «кліматом», медиасистемой Mitsubishi Connect, камерою заднього виду, безключовим доступом і запуском двигуна кнопкою.