Для трьох моделей MINI створений новий заводський тюнінг-пакет

Для трёх моделей MINI создан новый заводской тюнинг-пакет

Видання Mini Ice Blue special edition Cooper S Hardtop знаменує собою на шоу SEMA в Лас-Вегасі повернення блакитного забарвлення кузова після чотирирічного відсутності.

З
січня 2018 року на американському ринку почнуться продажі нового комплекту John Cooper Works Tuning Kit для хетчбека Mini Cooper S, універсалу Clubman і вседорожника Countryman з дволітровим турбомотором. Набір ціною $1950 (113 тисяч рублів) дозволяє за рахунок перепрограмування підвищити віддачу двигуна з 192 л. с., 280 Н•м до 211 сил і 300 ньютон-метрів.

Для трёх моделей MINI создан новый заводской тюнинг-пакет

Обмежена партія Ice Blue special edition доступна для замовлення в США за цінами від $29 450 (1,7 млн рублів). Наконечники вихлопних патрубків з вуглеволокна (праворуч внизу) підійдуть будь-якої моделі MINI.

У пакет JCW Tuning Kit також входить випускна система з нержавіючої сталі. Використовуючи протокол Bluetooth, можна легко перемикатися між режимами Sport і Sport+, змінюючи голос мотора. Обіцяний об’ємний і хвилюючий звук, підкреслює емоційність і спортивний характер автомобіля. Нагадаємо, що у виставці SEMA також бере участь материнська для MINI компанія BMW.