Ювілей Lamborghini в Японії прикрасили унікальні Авентадоры

Юбилей Lamborghini в Японии украсили уникальные Авентадоры

Для кожного екземпляра ювілейної серії придумана своя унікальна забарвлення. В даному випадку синю з плавним переходом у чорний.

П
олвека тому марка Lamborghini прийшла в Японію з моделлю 400 GT. На відзначення цього ювілею спеціально для японського ринку компанія створила п’ять неповторних примірників родстера Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan. Кожен натхненний одним з п’яти традиційних елементів в японській культурі (водою, землею, вогнем, вітром і небом).

Юбилей Lamborghini в Японии украсили уникальные Авентадоры

Мотор V12 6.5 (740 л. с., 690 Н•м) дозволяє родстеру набирати першу сотню за три секунди.

Юбилей Lamborghini в Японии украсили уникальные Авентадоры

Вишивка в салоні в колір кузова теж не однотонна, а з плавними переходами, що вимагало 100 годин роботи шести осіб. Маленькі буковки Y — це японський символ бамбука. Ззаду закріплена шестикутна вуглепластикова пластина з ієрогліфом, що позначає один з п’яти елементів.

У п’ятницю 20 жовтня у центрі Токіо пройшов Lamborghini Day 2017, що включав парад старовинних і сучасних машин, а також шоу Lamborghini Day Concours d Élégance Tokyo. На заході відбувся і азіатський дебют серійного родстера Aventador S, а вищезазначене лімітоване видання було представлено у вигляді зразка на ім’я «Вода» (на знімках).

Ефект переходу між відтінками (в кінці ролика можна побачити інші Авентадоры-елементи) досягнуто ручної забарвленням, вимагала зусиль десяти майстрів, які витратили 170 годин на кожен родстер.

Автомобілі з даної серії створені за участю відділень Ad Personam та Centro Stile. Технічно вони не відрізняються від інших ес-версій, а ось оздоблення, особливо всередині, — куди більш вишукана. Тут чорна шкіра Nero Ade і чорна алькантара Nero Cosmus з прострочуванням і вишивкою в колір кузова. Зовні можна побачити рамку лобового скла з вуглепластика і знімну жорстку секцію даху з того ж матеріалу.

Юбилей Lamborghini в Японии украсили уникальные Авентадоры

Стефано Доменікалі, головний виконавчий директор Automobili Lamborghini: «У зв’язку з цією річницею я хочу подякувати наших японських клієнтів за їх підтримку і міцну зв’язок з нашою маркою. Завдяки їм Японія стала нашим другим ринком в світі. З приходом Уруса в 2018 році ми прогнозуємо подальші успіхи в цій країні».

Унікальні п’ять машин повинні потягнути за собою і звичайні відкриті Авентадоры з літерою S. Керівництво компанії цілком справедливо розраховує підняти з ними показники продажів. Не дарма ж марка нещодавно відкрила в Країні висхідного сонця два нових шоу-руму — у Кобе і Йокогамі, тим самим збільшивши кількість дилерських центрів у загальній складності до восьми.

Источник: rusigra.org