Хетчбек Daihatsu Boon Sporza приміряв спортивний костюм

Хэтчбек Daihatsu Boon Sporza примерил спортивный костюм

Особливості серії: чорна окантовка решітки радіатора, задня стійка і окантовка діодних противотуманок в колір кузова, смуги на капоті, даху і дверях, чорні дзеркала і дверні ручки.

В
січні нинішнього року на Токійському тюнінг-шоу компанія Daihatsu серед інших доопрацьованих моделей показала крихітний хетч Boon Sporza, заснований на серійному сіті-каре Boon (він же Toyota Passo). Машинка з аеродинамічним обвісом і великими колісними дисками припала публіці до душі, так що тепер японці підготували лімітоване видання з тією ж назвою: Boon Sporza Limited. Правда, не настільки агресивне зовні, як шоу-кар.

Хэтчбек Daihatsu Boon Sporza примерил спортивный костюм

Видання Sporza запропоновано у двох колірних рішеннях. Зліва вгорі показано передує серійній машині концепт Sporza. Дебют хетчбека Sporza Limited на публіці відбудеться в кінці місяця на міжнародному автошоу в Токіо.

Автомобіль заснований на дорогій комплектації Silk і відрізняється від побратимів лише псевдоспортивным декором: численними чорними акцентами на червоно-пурпуровий кузові або червоними на чорному. Доповнюють картину спліттер спереду і 14-дюймові легкосплавні диски. А ось у техніку жодних змін внесено не було. Так що покупець вправі розраховувати лише на трициліндровий літровий мотор, що видає 69 к. с. і 92 Н•м, і варіатор. Цікаво, що ця версія крихти вийшла одночасно з псевдоспортивным Воксхоллом Corsavan Limited, показаним на іншому кінці земної кулі.