Відклична кампанія торкнулася Росії 85 Мерседесів

Отзывная кампания затронула в России 85 Мерседесов

«Єшки» у великій кількості запрошувалися на ремонт зовсім недавно, в середині вересня, разом з іншими учасниками цьогорічного відгуку: GLC, GLE і S-класом.

В
дилерські центри запрошені власники 11 моделей марки Mercedes-Benz. Це класи A, B, E і S, седани CLA, родстери SL, позашляховики GL, кросовери GLA, GLC, GLE, GLK. Причина відкликання різні, тому на сайті Росстандарту опубліковані шість окремих списків VIN-номерів. Найбільша частина машин (42) потребує заміни натяжителя ременя безпеки переднього пасажира. Ще на 29 автомобілях необхідно змінити подушку того ж вершника. І там і там винні дефектні пиропатроны.

Отзывная кампания затронула в России 85 Мерседесов

Кросовер GLK в минулий раз викликався на сервіс навесні 2016 року, причому за тією ж, що і зараз, причини — через несправність одного або кількох блоків управління. Нині та ж біда у моделей GL та GLE, E — і S-класу, разом — шість машин.

На п’яти примірниках E-класу буде проведена заміна ременя безпеки для заднього пасажира. Ще одна «ешка» і SL отримають новий електропідсилювач керма. Самотній GLA повинен поміняти віконну «шторку» на другому ряду крісел. Власникам платити ні за що не доведеться. Наостанок зазначимо: більшість відкликаних автомобілів були реалізовані в 2016-2017 роках.