Updated: Платформа Яндекс.Авто дебютувала на Тойотах Camry і RAV4

Updated: Платформа Яндекс.Авто дебютировала на Тойотах Camry и RAV4

Кросовер RAV4 виявився другий Тойотою після Camry, подружившейся в минулому році з сервісами Яндекса. Новий набір обидві моделі освоїли разом.

Про
днією з перших фірма Toyota стала оснащувати свої моделі штатними Яндекс.Навігатором і яндексовским ж браузером. А тепер у співпраці компаній зроблений новий крок. З 24 жовтня нинішнього року моделі Toyota RAV4 і Camry отримали нову платформу Яндекс.Авто, яка включає в себе широкий набір сервісів, від навігаційної системи і стрімінг музики до прогнозу погоди. Представництво пояснює, що всі вони володіють єдиним графічним інтерфейсом. Є тут і голосове управління.

Updated: Платформа Яндекс.Авто дебютировала на Тойотах Camry и RAV4

Розробники запевняють: новий набір сервісів зручний у використанні, а це впливає і на безпеку поїздок.

Нагадаємо, компанія Яндекс все активніше проникає в автомобільну сферу. Крім встановлених навігаторів (а це не тільки Тойоти, але і Хонди), інтернет-гігант брав участь у створенні безпілотного шаттла і проводив власні досліди з автономним таксі, виводив на вуличні інформаційні щити дані з Яндекс.Пробок. Яндексовские додатки і сервіси незабаром можна буде побачити і на Ладах.

Update

Updated: Платформа Яндекс.Авто дебютировала на Тойотах Camry и RAV4

Всім Тойотам з сервісами Яндекс.Авто належить вбудований модем з оплаченим на рік вперед трафіком. Відлік починається з моменту покупки машини. При бажанні дивіться рекламний ролик.

Сьогодні Toyota почала продаж Яндекс-машин і оголосила ціни, підвищені через модем і передплаченого трафіку на 7000 рублів. Таким чином, Яндекс-Camry коштує від 1 722 000 в комплектації Exclusive (і тільки в ній), а RAV4 — 1 799 000 у версії Style, 1 906 000 — у «Престижі» і 1 963 000 — в «Ексклюзиві».