У Росії запропонована обмежена серія Hyundai Grand Santa Fe

В России предложена ограниченная серия Hyundai Grand Santa Fe

Восени минулого року Grand Santa Fe пережив рестайлінг і встав на конвеєр калінінградського «Автотора». У 2018-му очікується нове, четверте покоління моделі.

В
нашій країні почалися продажі семимісного кросовера Hyundai Grand Santa Fe у версії Limited Edition. У прайс-листі вона посіла другу сходинку після базовій комплектації Family, а за рахунок опцій від варіантів багатший стоїть на 175 тисяч рублів дорожче — 2 599 000. Кількість машин обмежена 202 штуками. Лімітовані Гранди поставляються тільки з 200-сильним турбодизелем 2.2 CRDi, шестиступінчастим «автоматом» і, само собою, з повним приводом.

В России предложена ограниченная серия Hyundai Grand Santa Fe

Паралельна новину: в «Хенде Мотор Мануфактурінг Рус» змінився генеральний директор. Чой Донг Ялина, який займав високу посаду три роки, відправився керувати заводом Hyundai в США, а його місце зайняв Чи Ентэк (на фото), сім років працював топ-менеджером в Бразилії.

На відміну від початкового Гранда, спецсерія оснащується колінної подушкою безпеки водія, електронним стоянковим гальмом, бесключевыми доступом і запуском двигуна, медіацентром з дисплеєм восьмидюймовим і штатним навігатором, самопарковщиком і панорамним дахом з люком. До 30 листопада будь Hyundai Grand Santa Fe можна придбати зі знижкою 100 000 рублів, тобто Limited Edition обійдеться в 2 499 000.