Росіянам запропонований унікальний седан BMW сьомої серії

Россиянам предложен уникальный седан BMW седьмой серии

Всі машини спецсерій оснащуються аеродинамічним пакетом M Sport і 20-дюймовими кованими дисками V-Spoke 649 I з лазерним гравіруванням BMW Individual, недоступними звичайним седанам.

Н
емецком ательє BMW Individual спеціально для росіян підготувало «сімку» BMW у виконанні Individual edition Black Ice. Насамперед воно відрізняється незвичайним забарвленням кузова «морозний чорний металік», що включає особливий матовий лак, чому виникає химерна гра переливів світла і тіні. Покриття наноситься в кілька шарів вручну, тому «індивідуали» здатні випускати лише одну-дві машини на місяць. Купити «чорний бумер» можна тільки за попереднім замовленням.

Россиянам предложен уникальный седан BMW седьмой серии

Звичайний хром на решітці, сплітері, молдингах, дверних ручках і планці на кришці багажника замінений глянцево-чорним. Версія Black Ice — це в буквальному сенсі мороз по шкірі.

Россиянам предложен уникальный седан BMW седьмой серии

Салон оброблений чорною шкірою Nappa і алькантарою кольору «антрацит». Декоративні планки пофарбовані «рояльним» лаком, на одній з них викарбувано назву серії.

Кількість ексклюзивних автомобілів буде залежати від попиту. Російське представництво BMW повідомило, що назвати навіть приблизну ціну «морозної сімки» неможливо, так як все залежить від конкретного замовника, а він може вибрати будь-який з наявних у седана двигунів. Про незліченних опціях і згадувати не варто. Стандартний BMW сьомої серії пропонується за 4 540 000-7 660 000 рублів.