Рестайлінг приніс паркетника Renault Captur світлодіодні фари

Рестайлинг принёс паркетнику Renault Captur светодиодные фары

Французи заявляють, що за підсумками минулого року Captur в Європі (від 15 690 до 22 490 євро) переміг всіх конкурентів в сегменті B (215 670 проданих машин Renault) і після оновлення зміцнить позиції. Рецепт фейсліфтингу непорушний: решітка, фари, бампери плюс нові опції.

Е
європейський кросовер Renault Captur, споріднений сімейства Clio, побачив світ чотири роки тому. Російський Renault Kaptur, клон Дастера, надійшов у продаж влітку 2016-го. І Captur, і Kaptur малювали французькі дизайнери, тому не дивно, що знахідки з пізнішої роботи вони вирішили реалізувати для корекції вихідної ідеї. Ось чому на їхніх Каптюре з’явилися C-подібні секції діодних ходових вогнів, як у нашого. «Підкови» в бампері тепер іменуються не інакше як «світлова підпис, що підтверджує ідентичність бренду». А фари, раніше були тільки галогенними, відтепер опціонально можуть бути LED-прожекторами Pure Vision.

Рестайлинг принёс паркетнику Renault Captur светодиодные фары

Реношники повідомляють, що Captur був перероблений «для зміцнення родинних зв’язків» з його старшим братом по імені Kadjar, хоча зовні моделі швидше віддалилися один від одного. Зверху на це дивиться Koleos, у якого є «C-вуса», але інші.

Лінійку бензинових і дизельних моторів потужністю 90, 110 та 118 сил реформа навряд чи торкнулася. «Механіка» і «робот» теж мають всі шанси зберегти посади. Потенційних покупців, на думку маркетологів Renault, більше хвилює інше — персоналізація. І тут кількість різних комбінацій перевалила за три десятки. З’явилися два нові кольори кузова: помаранчевий Atacama Orange і блакитний Ocean Blue, для даху придуманий сірий колір Platinum Gray. Є шість пакетів для обробки інтер’єру, чотири варіанти колісних дисків діаметром 16 і 17 дюймів. Для замовлення буде доступна скляний дах без люка.

Було — стало

Рестайлинг принёс паркетнику Renault Captur светодиодные фары