Прообраз седана Subaru WRX представлений без інтер’єру

Прообраз седана Subaru WRX представлен без интерьера

Цікаво порівняти розміри шоу-кара з поточної четырехдверкой WRX. Довжина — 4630 мм (+35), ширина — 1950 (+155), висота — 1430 (-45), колісна база — 2730 мм (+80). Розмірність шин Bridgestone — 245/40 R20, хоча зараз у седана максимум 19-дюймові колеса.

В
час є, адже спортседан Subaru WRX змінить покоління лише через три-чотири роки. Тому концепт Subaru Viziv Performance з наглухо затонованими стеклами показує в Токіо тільки зухвалий екстер’єр. Якщо з «яструбиної» світлодіодною оптикою дизайнери експериментували і раніше, то таке щедре використання вуглецевого волокна в шоу-каре «Плеяд» зустрічається вперше. З дорогого, але легкого матеріалу виконані бампери зі сплітером і дифузором, колісні арки, дах і задній спойлер на дверцятах багажника.

Прообраз седана Subaru WRX представлен без интерьера

Випускна система нагадує про седані Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, рекордсмене Нюрбургринга. Не виключено, що новий серійний WRX спробує щастя на Північній петлі, правда, йому доведеться битися з іншими суперниками. Зараз побити Джулію готується Jaguar XE SV Project 8.

Перед нами — перший Viziv (Vision for Innovation) в кузові седан. Раніше так називали тільки прототипи кросоверів: Viziv-7 SUV Concept (2016 рік), Viziv Future (2015 р.), Viziv2 (2014), Viziv (2013).

Інформації про техніку практично нуль. Сказано, що концепт отримав «оппозитник» Boxer неназваною потужності, фірмовий повний привід Symmetrical AWD і систему безпеки EyeSight наступного покоління. Що стосується сміливого дизайну, то серія Viziv не раз довела: на шляху до конвеєру нетрадиційні рішення зникають, щоб у гіпертрофованому вигляді спливти на черговому шоу-каре.