Позашляховик Kia Rio дебютує у нас у версії X-Line

Вседорожник Kia Rio дебютирует у нас в версии X-Line

Повного приводу від псевдокроссовера чекати не доводиться. Хетч попереднього покоління ще можна придбати за цінами від 680 900 до 942 900 рублів. Новачок буде коштувати дорожче.

З
сьогодні компанія KIA дуже коротко анонсувала нову модель, створену спеціально для Росії», первістка лінійки X-Line, пообіцявши поділитися подробицями «найближчим часом». Немає сумнівів, що мова йде про піднесеному хетчбек Kia Rio, який пропонується в Китаї під назвою Kia K2 Cross. У нашій країні всешляховик буде заступником європейського кросовера Kia Stonic.

У відеоролику демонструються решітка, фари, ліхтарі, здвоєні вихлопні патрубки і силует. Схожість з китайським варіантом майже повне.

Вседорожник Kia Rio дебютирует у нас в версии X-Line

У Піднебесній K2 Cross оснащується бензиновими моторами 1.4 (100 к. с., 132 Н•м) і 1.6 (123 к. с., 151 Н•м), шестиступінчастими «механікою» і «автоматом». Наш седан Kia Rio оснащений точно так само.

Що стосується виконання X-Line, то його у Франкфурті нещодавно продемонстрував хетчбек Kia Picanto. У «іксів» збільшений дорожній просвіт, по низу кузова йде обвіс з чорного пластика, на кузові й у салоні розташовані яскраві колірні акценти.Судячи з усього, виробництво піднесеного Rio на петербурзькому заводі «Хенде Мотор Мануфактурінг Рус» вже почалося. Головними суперниками модифікації стануть Renault Sandero Stepway і Lada Xray.