Навіщо потрібен мікроавтобус

Мікроавтобуси http://avtobazar.m11.com.ua/ukraine/bus/ міцно увійшли в усі сфери сучасного життя, користуючись чималим попитом за рахунок своєї практичності, зручності перевезення пасажирів або транспортування різноманітних вантажів.

На сьогоднішній день виробники автотранспорту пропонують безліч модифікацій даних авто, тим не менш, досить часті випадки, коли потенційні покупці стикаються з такою проблемою, як правильний вибір мікроавтобуса.

Перш ніж приступити до вибору, в першу чергу потрібно визначитися з тим, для яких цілей він потрібний. Якщо ви будете займатися маршрутними перевезеннями, оптимальним рішенням буде мікроавтобус пасажирський. Даний транспорт привабливий за рахунок своєї комфортабельності водія і місткості пасажирів. Він здатний перевозити до 27 пасажирів.

Тут варто відзначити різну компоновку розташування сидінь (19 + 6, 20 + 5, 17 + 8, 18 + 7, 19 + 3).

Якщо плануєте використовувати транспорт для транспортування вантажів, то для цих цілей мікроавтобус туристичний навряд чи підійде, в такому випадку, слід вибирати модель, що має відмінні ходові характеристики і хорошу вантажопідйомність.

ОСОБЛИВОСТІ ВИБОРУ НЕОБХІДНОГО МІКРОАВТОБУСА

Купівля будь-якого авто, будь то легковий або пасажирський мікроавтобус — досить серйозний крок. В першу чергу це обумовлюється високою вартістю сучасних транспортних засобів, до того ж автотранспорт купується, як правило, на багато років. Саме тому до підбору даного транспорту слід підходити з особливою увагою.
Особливо важливо, якщо ви зібралися купити туристичний мікроавтобус, який повинен відрізнятися великою місткістю, високою надійністю експлуатації, оскільки з його допомогою буде здійснюватися перевезення туристів. При виборі слід звертати увагу на двигун і ходову частину. Дані вузли є особливо вразливими.

Найбільш затребувані на вітчизняному ринку мікроавтобуси німецького виробництва, і це не дивно, так як їх прийнято вважати найбільш якісними, надійними, що мають максимально тривалий термін експлуатації.
мерседес 515 мерседес спринтер 515 спринтер 515 мікроавтобус

Бюджетними вважаються мікроавтобуси Газель вітчизняного виробництва, що випускаються в декількох версіях: вантажні або пасажирські.