На російський ринок вийде кросовер Hawtai Laville

На российский рынок выйдет кроссовер Hawtai Laville

За габаритами це компактний паркетник. Довжина — 4426 мм, ширина — 1862, висота — 1683 (з рейлінгами 1709), колісна база — 2660 мм Дорожній просвіт при повному навантаженні зменшується з 189 до 156 мм. Розмірність шин — 215/70 R16 або 225/60 R17.

До
итайская марка Hawtai поки представлена у нашій країні однією моделлю — середньорозмірним кросовером Boliger з бензиновим турбомотором 1.8 (160 л. с., 215 Н•м), переднім приводом, п’ятиступінчастою «механікою», чотирьохдіапазонним «автоматом» і нескромно ціною від 939 800 рублів. Між тим на сайті компанії з’явився другий автомобіль по імені Laville. У себе на батьківщині він зветься Hawtai A25 або New Santa Fe, а на ділі є перелицьованим Hyundai ix35 зразка 2010 року. Зазначено, що прайс-лист починається з позначки 999 800 рублів. За що просять такі гроші?

На российский рынок выйдет кроссовер Hawtai Laville

Спереду — стійки McPherson, ззаду — багатоважільна конструкція. Всі гальма — дискові (передні вентильовані). Споряджена маса — 1460-1484 кг. Обсяг багажника — 430-1401 л.

На жаль, представництво Хаотая (вимовляється саме так) виявилося недоступним для оперативних коментарів, тому довелося переводити китайські ієрогліфи. У себе на батьківщині Hawtai Laville оснащується бензиновим турбомотором 1.5 (156 к. с., 215 Н•м), механічною коробкою з п’ятьма ступенями або «автоматом» ZF з чотирма. Згадується дволітровий дизель, але до нас його, швидше за все, не привезуть. Повний привід у Лавилля теж відсутня. Зате дизайном начебто займався європейський центр.

На российский рынок выйдет кроссовер Hawtai Laville

У версіях подорожче є бесключевые доступ і запуск двигуна, оздоблення салону штучною шкірою, медіацентр з восьми — або десятидюймовий дисплей і проекцією з камер кругового огляду, двозонний клімат-контроль і багато іншого.

Базова комплектація включає АБС, але не ESP, фронтальні подушки безпеки кріплення для дитячих крісел Isofix. У багатих виконаннях вибір більший, однак фари в будь-якому випадку галогенні. Продажі моделі повинні стартувати до кінця року. До речі, угода з КамАЗом у Хаотая розвалилася з вини китайської сторони, яка не зуміла отримати в КНР ліцензію на збирання російських вантажівок. Тому майбутнє марки Hawtai в нашій країні залишається туманним.