Марка Lamborghini відклала автопілот в довгий ящик

Марка Lamborghini отложила автопилот в долгий ящик

Зауважимо, що позицію синьйора Реджіані (на фото) поділяє глава бренду Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос, але з іншої причини: його клієнтам автопілот замінюють шофери.

Г
головний інженер Lamborghini Мауріціо Реджіані в інтерв’ю виданню Digital Trends заявив, що його компанія не хоче брати участь у безпілотної «гонці озброєнь»: «Наші машини купують, щоб отримувати задоволення від водіння. Якщо говорити про реальний автономному русі, я думаю, ми будемо останнім брендом, який це запропонує». Втім, кросовер Urus, чия прем’єра відбудеться в Сант-Агата четвертого грудня, деяку самостійність отримає.

Марка Lamborghini отложила автопилот в долгий ящик

Коротенька новину про інше: 22 вересня відкрився перший у Японії офіційний магазин Lamborghini. Він знаходиться в Гіндзі, фешенебельному районі Токіо. Тут продають не автомобілі, а брендовані одяг, взуття та аксесуари.

«У Урусе у нас буде адаптивний круїз-контроль, камера, система утримання в смузі та всі функції, покладені преміального автомобіля, включаючи онлайнові сервіси. Але нічого близького до цього автономного руху не чекайте», — запевнив Реджіані. Також техдиректор дав зрозуміти, що сенсорні дисплеї розміром з телевізор, управління жестами та інші новомодні штучки Lamborghini не визнає, адже вони тільки відволікають від водіння.