Кросовер Mitsubishi Eclipse Cross уточнив свої характеристики

Кроссовер Mitsubishi Eclipse Cross уточнил свои характеристики

І в Європу, і до нас модель буде поставлятися з Японії, з заводу в місті Оказакі. Разом з Eclipse Cross Mitsubishi розширює присутність в одному з найбільш швидкозростаючих сегментів європейського ринку. У 2016 році продажі середньорозмірних кросоверів зросли на 22%, а в першій половині 2017-го — на третину.

До
компанія Mitsubishi почала поставки кросовера Eclipse Cross в Європу. Модель, побудована на платформі Аутлендера, дебютує там раніше, ніж на інших ринках, і покликана змагатися з такими автомобілями, як Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan і Peugeot 3008. Продажі почнуться в грудні з бензиновою версії, у якої під капотом нова «турбочетвірка» 1.5 з безпосереднім уприскуванням. Вона видає 163 л. с., але більше вражає крутний момент — 250 Н•м в діапазоні 1 800-4500 об/хв. Дивно, що у Mitsubishi не розкрили характеристики дизельної версії — в Європі без неї нікуди.

Кроссовер Mitsubishi Eclipse Cross уточнил свои характеристики

Що стосується дизеля, то Eclipse Cross, швидше за все, отримає 150-сильний агрегат 2.2 DID, який в Європі ставиться на кросовери ASX і Outlander. Його поєднають з традиційним восьмиступінчастим «автоматом». До речі, у Mitsubishi є і більш скромний турбодизель 1.6 потужністю 114 к. с.

З бензиновим мотором поєднується або шестиступінчаста «механіка» і передній привід, або варіатор, імітує вісім фіксованих передач, який доступний і з усіма провідними колесами. У цьому випадку передній диференціал оснащується цієї блокуванням з електронним управлінням! До квітня 2018 році на Європу поставлять 50 тисяч «кросових» Эклипсов, а взагалі, модель планують продавати на 80 ринках, у тому числі в Австралії, Північній Америці та Японії. У Росії Eclipse Cross з’явиться в першій половині 2018 року, причому з тим же мотором 1.5, що і в Європі.