Кросовер Ford Explorer став трохи доступнішими для росіян

Кроссовер Ford Explorer стал немного доступнее для россиян

Серед моделей Форда в Росії Explorer, за підсумками дев’яти місяців зайняв третє місце за темпами зростання продажів. З початку року реалізовано 1653 машини, що на 57% більше, ніж за аналогічний період 2016-го. У вересні покупцям передано 219 штук (+71%).

До
компанія Ford Sollers знизила на сто тисяч рублів ціни всіх комплектацій флагманського кросовера Ford Explorer. Тепер він без обліку акцій і спецпропозицій коштує від 2 649 000 до 3 319 000. Щедрість пояснюється стабілізацією курсу рубля, локалізацією компонентів і підвищенням ефективності виробництва. Оскільки друга за рахунком версія Limited відтепер пропонується менш ніж за три мільйони, в Соллерсе працюють над тим, щоб підвищувальний коефіцієнт транспортного податку на неї не поширювався.

Кроссовер Ford Explorer стал немного доступнее для россиян

У нашій країні Explorer був і залишається одним з найбільш доступних у сегменті. Дешевше нього тільки Haval H8 (218 л. с., «автомат») ціною від 2 149 900 рублів та Hyundai Grand Santa Fe (249 к. с., дві педалі) за 2 604 000. Інші конкуренти помітно дорожче.

Вже «в базі» кросовер йде з семимісним шкіряним салоном, фронтальними, бічними подушками і «шторки» безпеки, безключовим доступом і запуском двигуна кнопкою, світлодіодним оптикою, круїз-контролем, тризонним «кліматом», медіацентром Sync 3 з восьмидюймовым сенсорним дисплеєм і голосовим управлінням, камерою заднього виду з омивачем і багатьом іншим. Зауважимо, що в минулому році Explorer знайшов 1532 покупця — більше, ніж всі його суперники.