Концепт Toyota Crown показав вигляд седана нового покоління

Концепт Toyota Crown показал облик седана нового поколения

Довжина, ширина, висота концепту — 4910 (+25 мм до попередника), 1800, 1455 мм (-40 мм), а колісна база — 2920 мм (+60 мм).

Н
овое покоління моделі Toyota Crown вийде в світ влітку 2018 року. Тестовий зразок цього автомобіля був помічений на Нюрбургринзі влітку минулого. А на автошоу в Токіо, яке відкриється 25 жовтня, японці покажуть ще не серійний варіант седана, але концепт. З боку можна помітити істотну зміну в образі Корони — з’явилося вікно в задній стійці. Втім, набагато важливіше зміни всередині: Toyota Crown перебралася на свіжу модульну архітектуру TNGA, на якій до 2020 року буде побудовано більшість моделей Тойоти.

Концепт Toyota Crown показал облик седана нового поколения

Величезна решітка радіатора — впізнавана фамільна риса моделі.

Новий седан схрестить традиції з передовими технологіями. Компанія розповіла, що в серійній версії стандартним буде модуль передачі даних (DCM), а система ITS Connect зв’яже машину з транспортною інфраструктурою. Усілякі сервіси та дистанційна діагностика теж передбачаються. Ну а «візок» TNGA зробить цю модель економічніше і поліпшить керованість. Нагадаємо, попереднє покоління Toyota Crown (чотирнадцяте) з’явилося в грудні 2012 року, а оновлювалося в 2015-м. Воно оснащувалося «шістками» 2.5 і 3.5, «турбочетверкой» 2.0, а також гібридною установкою на основі «четвірки» 2.5. Трансмісії — шести — і восьмидиапазонные «автомати».