Концепт e-Evolution розповість про флагмані Mitsubishi

Концепт e-Evolution расскажет о флагмане Mitsubishi

Камери замість бічних дзеркал, приховані дверні ручки, величезні колеса… З попереднім великим концептом GT-PHEV новачка об’єднують тільки ці концептуальні штучки.

Т
окийский автосалон, який відкриє свої двері публіці 27 жовтня, стане прем’єрної майданчиком для абсолютно нового шоу-кара Mitsubishi e-Evolution. Офіційно оголошено, що цей чисто електричний купеподібний кросовер віщує флагманську модель і відрізняється «дуже високою продуктивністю». Машина наділена повним приводом і передовими технологіями штучного інтелекту, тобто просунутими можливостями для автономного руху.

Концепт e-Evolution расскажет о флагмане Mitsubishi

Останню Еволюцію від Mitsubishi ми бачили в 2015 році. То було прощальне видання Lancer Evolution Final Edition. На фото показана версія для США, випущена тиражем 1600 примірників.

Кілька місяців тому функціонери Mitsu дали зрозуміти: наступна модель Evo необов’язково буде седаном. Топ-менеджер Тревор Манн припустив, що вона може бути кросовером. Говорилося, ніби чекати її потрібно тільки через шість років. Втім, альянс Renault-Nissan-Mitsubishi зараз мобілізується і прискорює розробку електромобілів, щоб до 2022 році довести їх кількість до дюжини. Карлос Гон наказав уніфікувати продукти трьох брендів, значить, шоу-кар e-Evolution має безпосереднє відношення до флагманів Ніссана і Renault.

Update

Концепт e-Evolution расскажет о флагмане Mitsubishi

«Еволюційний» концепт буде однією з 12 моделей Mitsubishi, експонованих в Токіо. У числі інших виявляться купеподібний Eclipse Cross для японського ринку і мінівена Delica D:5.

Сьогодні «три діаманти» поділилися двома новими тизерами шоу-кара і дещицею інформації про нього. У повнопривідною системою Triple Motor 4WD задіяні один двигун на передній осі і два мотора на задній. Останні об’єднані електронним блоком управління AYC (Active Yaw Control), распределяющим тягу для кращої курсової стійкості. Штучний інтелект зветься AI Personal Assistant. Він миттю передбачає зміни дорожніх умов і наміри водія, ідентифікує пасажирів по мові та поведінці, щоб відповідати їх смакам і потребам. Асистент наділений «коучинговою функцією, що дозволяє системі ШІ передавати знання водієві та «ненав’язливо покращувати його навички водіння» шляхом створення навчальної програми, яка дає поради голосом і сигналами на приладовій панелі.