Компанія Mitsubishi почала масовий відгук трьох моделей

Компания Mitsubishi начала массовый отзыв трёх моделей

Виробництво Галанта було припинено п’ять років тому. Ми майже впевнені, що Mitsu воскресить ім’я Galant в тому чи іншому вигляді. Поки ж в гості до сервисменам доведеться заїхати господарям седанів, реалізованих у нас з листопада 2006 року.

Е
йрбэги компанії Takata можна перейменувати в «подушки небезпеки». Через дефектних газогенераторів, які спричинили за собою майже 20 фатальних випадків і сотні травм, все ніяк не закінчиться найбільший в історії автопрому відкликання мільйонів автомобілів по всьому світу. У червні на ремонт в Росії вирушила чергова партія Subaru. Сьогодні оголошено про акції для 108 071 машини Mitsubishi. Для «трьох діамантів» новий удар особливо болюче, адже тиждень тому запрошення на сервіс вже були розіслані майже 90 тисячам власників Mitsubishi ASX.

Компания Mitsubishi начала массовый отзыв трёх моделей

Батарейного сіті-кару i-MiEV перед відходом з російського ринку довелося полагодити вакуумний насос гальмівної системи. Очевидно, тепер під відкликання знову потрапили всі продані у нас електромобілі, а їх зовсім мало — близько 260 штук.

Постраждалі зараз — це старі седан Galant і позашляховик Pajero, а також електрокар i-MiEV. На офіційний діагноз «можливе некоректне спрацьовування подушки безпеки водія» слід звернути особливу увагу власникам Паджериков, куплених до лютого 2016 року. Їх у списках VIN-номерів, опублікованих Росстандартом, — абсолютна більшість. Заміна пиропатрона, само собою, буде проведена безкоштовно.