Фургон Vauxhall Corsavan Limited додасть лиск доставщикам піци

Фургон Vauxhall Corsavan Limited придаст лоск доставщикам пиццы

Трьохдверка може похвалитися чорними гоночними смугами, гратами радіатора Carbon Flash і 16-дюймовими темними легкосплавними дисками.

До
компанія Vauxhall представила цікавий варіант мініатюрного фургона Corsavan — Limited Edition NAV. Назва натякає на мультимедійну систему з навігацією Navi 4.0 IntelliLink, що входить в базове оснащення автомобіля. Хоча тут основний задум укладений не в ній, а в спортивному антуражі.

Фургон Vauxhall Corsavan Limited придаст лоск доставщикам пиццы

Автомобіль оснащений семидюймовим сенсорним дисплеєм, цифровим радіо DAB, інтерфейсами Apple CarPlay і Android Auto, а також системою передачі аудіопотоку між пристроями стандарту A2DP.

Варіант Limited Edition може бути будь-якого кольору, доступного Корсавэну, окрім Royal Blue і Metallic Black, зате тут доданий новий відтінок Persian Blue, на тлі якого виділяються і зазначені вище смуги, і глянцево-чорні дзеркала. Стів Брайант, глава марки Vauxhall, пояснив, що дана версія розроблена для операторів, охочих виділитися з натовпу. Ну якщо доставка замовлень безпілотними квадрокоптерами — ще експеримент, то порадувати пішоходів на вулицях і клієнтів «фургонами-запальничками» можна вже зараз.

Фургон Vauxhall Corsavan Limited придаст лоск доставщикам пиццы

Модель Corsavan (випускається як Vauxhall і Opel) — один з найменших розвізних фургонів в світі (хоча тут є справжні герої, зразок Renault Twizy Cargo). Тим не менш обсяг заднього відсіку тут становить 0,92 м 3, а вантажопідйомність малюка дорівнює 571 кг.

Шкода, технічну начинку розробники цього видання Корсавэна не втручалися. Нагадаємо, що Vauxhall Corsavan пропонує вибір з бензинового агрегату 1.2 (70 к. с., 115 Н•м) і дизеля 1.3 в трьох версіях (75 л. с. і 190 Н•м, 95 к.с. і 190 Н•м, 95 л. с. і 210 Н•м). Зауважимо, сама ідея перетворення розвізного фургона в псевдоспортивный автомобіль — досить давня. Можна пригадати концепт Peugeot Beep Beep і лімітований сотнею штук Opel Vivaro VPC. На відміну від них Corsavan Limited цілком серійний. Стартова ціна в Британії дорівнює 15 515 фунтів (1,2 млн рублів).