Для китайців підготовлений довгобазовий седан Jaguar XEL

Для китайцев подготовлен длиннобазный седан Jaguar XEL

Цікаво, що подовження піддалася версія R-Sport за 398 000 юанів (3,5 млн рублів), а не більш дорога XE S ціною 610 000 (5,3 млн). Мабуть, XEL буде коштувати близько 500 тисяч.

До
компанія Chery Jaguar Land Rover розповсюдила в китайських ЗМІ перше офіційне зображення «розтягнутого» седана Jaguar XE — модифікації XEL, яка вийде на ринок КНР до кінця року. Колісна база четирехдверка збільшено рівно на 100 мм (до 2935). Загальна довжина машини зросла на 116 мм (4788). Крім того, автомобіль додав 13 мм у висоті (1429), ширина не змінилася (1850 мм).

Для китайцев подготовлен длиннобазный седан Jaguar XEL

Зовні подовжений Jaguar нічим себе не видає, окрім шильдика на кормі. У версії XEL будуть запропоновані вісім варіантів колісних дисків.

Під капотом седана XEL варто дволітрова «турбочетвірка» Ingenium з віддачею 200 або 250 л. с., сполучена з восьмиступінчастим «автоматом». При найбільш потужному моторі можливий повний привід. У список оснащення увійдуть адаптивний круїз-контроль і панорамний дах. Прем’єра, очевидно, відбудеться в листопаді на виставці в Гуанчжоу. Про можливості виходу нової версії на інші ринки інформації немає.