На ринок вийшов лімітований ювілейний УАЗ Хантер

На рынок вышел лимитированный юбилейный УАЗ Хантер

Ювілейне видання має три кольори: сіро-зелений основний відтінок, матово-чорна середина і глянцевий білий колір на даху, що поєднується з білими колісними дисками.

В
недорожник УАЗ Хантер (завод віддає перевагу російське написання на противагу спочатку придуманому позначенню Hunter 2003 року) веде своє походження від моделі УАЗ-469, запущену у виробництво в грудні 1972 року. Та що там, по суті це і є та ж сама машина, що пройшла через ланцюг модернізацій і перейменувань (загальна кількість усіх випущених машин нині досягла майже двох мільйонів). Однак її зовнішність практично не змінювалася. На честь 45-річчя цієї моделі уазовцы випустили лімітовану ювілейну серію, під гаслом «45 років легендою».

На рынок вышел лимитированный юбилейный УАЗ Хантер

У рух ювілейну версію наводить той же мотор, що і стандартний автомобіль (2.7, 128 к. с., 210 Н•м), поєднаний з п’ятиступінчастою «механікою» і системою повного приводу з жорстко підключається передній віссю і заниженою передачею.

Ювілейну машину від базової відрізняють відкидний борт, який трансформується в похідний столик, сидіння, оббиті тканиною з водовідштовхувальним тефлоновим просоченням, і міцні нерозрізні мости «Спайсер». Дебют машини на публіці відбудеться в столиці на виставці Moscow Off-road Show 2017, що відкривається завтра, 24 серпня. Замовлення на «ювіляра», оціненого в 699 999 рублів, приймаються вже зараз. До дилерам перші зразки надійдуть у вересні. Всього завод випустить 469 таких машин в честь Уаз-469. Кожен примірник прикрашений ювілейної табличкою в салоні і на кузові з номером серії.