Chery Tiggo 5: забути або купити?

Ось є такі машини: виходять на ринок, пару років як продаються, а на дорогах їх як і раніше не густо. Чому? По різному. Наприклад, тому, що дорого. Чи тому, що погано. А може ми з вами чогось не розуміємо? Може, є на ринку автомобілі, які покупці через незнання недооцінили? Ось, наприклад, кросовер Chery Tiggo 5. прем’єра машини відбулася два роки тому, а на неї до сих пір обертаються. Так може справа не в ціні і не в якості, а в тому, що бренд не розкручений? Не готові поки платити за китайця як (або майже як) за корейця і навіть європейця. Може, даремно не готові? Давайте розберемося.
Точно можна сказати, що малопопулярен Tiggo 5 не через поганого дизайну. Автомобіль вийшов самобутнім. По крайней мере, відчуття того, що тобі підсунули китайську підробку, не виникає. Щоб досягти такого ефекту, фахівцям з Chery довелося залучити на свою сторону колишнього дизайнера Ford і General Motors Джеймса Хоупа і екс-співробітника Porsche Хакана Саракоглу.
Позаду його спільне дітище виглядає агресивно і потужно. До речі, якщо дивитися на корму автомобіля в профіль, то деякі елементи нагадують Porsche Cayenne. А ось передня частина вийшла досить простий, зате максимально індивідуальної. Звичайно, дивлячись на передок можна згадати про VW Tiguan, але таке порівняння буде занадто натягнутим.