2 Лайфхак при обслуговуванні авто

Економити на машині можна по-різному. Можна заправлятися дешевим бензином, можна пропускати ТО, можна купувати китайські ноунейм запчастини, можна їздити на автобусі. Я ж хочу розповісти про п’ять способах заощадити на обслуговуванні автомобіля без шкоди для самої машини.

1.Прівозіте на ТО свої запчастини

Навіть коли машина на гарантії, ніхто не забороняє вам приїжджати на ТО, наприклад, зі своїм маслом і своїми расходниками типу фільтрів. Коли ви чінітесь і проходите ТО у неофіціалов, приїжджати краще все одно зі своїми запчастинами. По-перше, ви можете купити неоригінал або оригінал, але не в брендованої упаковці, і заощадити, а, по-друге, автомагазини при сервісах, як правило, накручують на запчастини більше, ніж незалежні автомагазини та інтернет-магазини.

2.Проходіте технічне обслуговування регулярно

Часто водії роблять як? Закінчилася гарантія і в сервісі вони з’являються тільки коли щось застукає. Це не правильно. Так вони не економлять, а тільки відкладають великі витрати. Справа в тому, що, помітивши вчасно порваний пильовик, можна в майбутньому добре заощадити на ремонті. Тому технічне обслуговування повинно зводитися не тільки до заміни масла, але і до огляду підвіски і діагностиці.